Binnen 20 dagen 5 kilo kwijt

Binnen 20 Dagen 5 kilo kwijt? kan  dat echt ? Zonder crash dieet?

Mijn moeder zag een tijdje geleden een advertentie die ik had gedeeld op mijn Facebook pagina. Het was een advertentie over een gezondheids/gewichtsverlies programma.

20 Dagen na dat ze gestart was met het Programma, woog ze 5 kilo minder en voelde ze zich geweldig. Daarbij straalt ze. Mijn moeder zag er in 20 dagen een stuk jonger uit.

Moeders:

“Het programma is makkelijk te volgen, geen moeilijk te vinden ingrediënten, en heerlijke recepten”

De Reden

De reden voor mijn moeder was vrij simpel; Mijn moeder is echt van haar oudere dag aan het genieten, waar lekker een paar dagen weg en uit eten bij horen. Het werd daar door lastig om de extra kilootjes kwijt te raken. Ook vertelde ze mij dat ze steeds meer trek kreeg in zoetigheid, en dat dat de neiging om te snoepen vergrootte.

 

Mijn moeder was in haar jonge jaren altijd een slanke vrouw, nu met de extra kilootjes maakte het net dat haar kleding oncomfortabel aanvoelde. Ze liet gisteren trots zien dat haar broek weer losser zat.😊 Ze was dan ook binnen 20 dagen 5 kilo kwijt.

Het Programma

Het  is een programma van “21 Dagen Suikervrij” is speciaal voor de vrouw die wat worstelt met het buikje, en moeite heeft met de verleiding van zoet.

het programma bevat:

  • een handige gids
  • stap voor stap uitleg hoe er een goede start gemaakt kan worden met de suiker detox.
  • inzicht in de schadelijke  gevolgen van langdurig suiker gebruik
  • Handige tips- en  hulpmiddelen  voor in de keuken.
  • Tips voor als  je uit eten gaat.
  • Uitleg hoe je van  binnen gereinigd word waardoor je e rvan  buiten beter uit gaat zien

Dat was voor mijn moeder ook de reden om dit zo aan te pakken. Ze was eerst wat sceptisch, maar toen ze zag wat ze allemaal ontving, veranderde haar inzicht al snel.

Het Pakket

  • Het  geeft uitleg over de suikerspiegel stabiel te krijgen is.
  • Het doorbreekt de hunkering naar suikers en slechte koolhydraten.
  • het geeft inzicht in het herkennen van verborgen suikers op etiketten, waardoor misleiding door de voedingsindustrie tot het verleden hoort.

Ik stond er ook versteld van: Het pakket bevatten naast het afvalprogramma vele tips, extra recepten, ondersteuning en van dag tot dag boodschappen lijstjes. Het receptenboek met suikervrije lekkernijen had daarbij mijn aandacht vooral.

Met een paar klikken had ze alles binnen en kon ze het makkelijk op haar tablet downloaden, ze had ze mooi offline toegang tot het menu.

Ook de eeuwige strijd beu??

Heb je nou ook interesse in het programma: “20 dagen suikervrij” met als resultaat binnen 20 dagen 5 kilo kwijt? En wil je je net zo gezond en fit voelen als mijn moeder ?klik dan op de klink hier beneden.

Klik  hier voor informatie over “20 dagen suikervrij”

 

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *